Новини

ВЕЛОТУРИЗЪМ

Николай Петков | Добавена на 20.05.2021
През тази година клубът ще опита да (ре)стартира една позабравена инициатива - велотуризма. За сега идеята е през пролетния и есенния период, когато се провеждат еднодневните пешеходни преходи, през отделни седмици да има и подобни еднодневни велопоходи.

Продължение ..>>

НОВОТО В ПРОГРАМИТЕ НА КЛУБА ЗА 2019 г.

Николай Петков | Добавена на 17.01.2019
Готов е календарът на клуба за многодневните походи през 2019 г. Ето и кратък обзор на промените в някои от програмите (стартираме на Цветница в зората на пролетта, а записванията вече започнаха)...

Продължение ..>>

ПРЕДВАРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР ЗА 2018 г.

Николай Петков | Добавена на 17.01.2018
Готов е предварителният календар за клубните походи през 2018 г. Както обикновенно в него са включени както изцяло нови походи и дестинации, така и някои стари и вече доказали се програми. Голяма част от тях имат известни корекции с цел от една страна да се разнообразят, а от друга и да се подобрят. По-съществените от тях са: ...

Продължение ..>>

ДАЛЕЧНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ ПРЕЗ 2017

Николай Петков | Добавена на 23.01.2017
От началото на 2017 г. от клуба стартирахме едно партньорство с нашия дългогодишен приятел и колега Валери Гайдаров и ръководената от него агенция Балкантрек. Целта е да допълним и разнообразим организираните от Адвенчър БГ програми с по-дълги пътешествия по света, които поне за момента нямаме възможност да организираме сами.

Продължение ..>>

ПРОВЕДЕ СЕ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА ЗА ЛАПЛАНДИЯ

Николай Петков | Добавена на 08.03.2015
В петък (6 март), се състоя първата презентация организирана от клуб Адвенчър БГ на тема "Лапландия - дивите земи на Саамите и Викингите". За това пътешествие разказа един от двамата участници - Свилен Гавраилов, който заедно със своя приятел - фотографа Владимир Донков, през есента на 2011 г. обиколи парка Сарек в Лапландия. На практика паркът се явява най-обширната дива територия в Европа, която местните правителства са решили да съхранят за бъдещите поколения.

Продължение ..>>

ДИВИТЕ ЗЕМИ НА СААМИТЕ И ВИКИНГИТЕ

Николай Петков | Добавена на 25.02.2015
През месец Март стартира новата инициатива на клуб Адвенчър БГ, посветена на пътешествията, приключенията и тяхното споделяне с приятели. За целта ще се опитаме периодично да провеждаме сбирки, на които да се презентират снимки и филмчета от различни пътувания, да се разказват истории и да се споделя практична информация за проведените пътешествия.Към момента партньор за начинанието ще ни бъде Варненското Тракийско дружество - Капитан Петко Войвода, което ни предоставя една от залите си.

Продължение ..>>

 123

Дневник

OFF-ROAD каравани - продажба и сервиз
Реклама в AdventureBG.net