ДАЛЕЧНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ ПРЕЗ 2017

<< Назад
Николай Петков | Добавена на 23.01.2017

От началото на 2017 г. от клуба стартирахме едно партньорство с нашия дългогодишен приятел и колега Валери Гайдаров и ръководената от него агенция Балкантрек. Целта е да допълним и разнообразим организираните от Адвенчър БГ програми с по-дълги пътешествия по света, които поне за момента нямаме възможност да организираме сами. По този начин на страниците на www.AdventureBG.net, за напред ще може да откривате освен програмите на Адвенчър, така и избрани от нас предложения за дълги трекинги по света, организирани от Балкантрек.

Валери има солиден опит като планински водач с български и чуждестранни групи и организатор на пътешествия в най-различни точки на планетата. Тъй като се познаваме с него от години, той е нашата препоръка за всеки който има желание да опита някое далечно пътешествие.

Към момента предлаганите в сайта далечни дестинации са:

Към дългите пътешествия спада и организирането на ГОЛЕМИЯТ ТРАВЕРС НА СТАРА ПЛАНИНА  (вр. Ком - вр. Чумерна) от 5 до 18 август.

За финал напомняме че и през 2017 г. важат различните отстъпки от програмите на клуба (подробности тук ..>>), а най-редовните участници през 2016 г. ще ползват и 5% отстъпка от програмите на Балкантрек, промотирани от клуба.

Николай Петков

Дневник

OFF-ROAD каравани - продажба и сервиз
Реклама в AdventureBG.net