За нас

Казвам се Николай Петков, на 47 г. Имам висше икономическо образование и съм председател на Клуб за приключенски туризъм АДВЕНЧЪР БГ. Повече от 20 години се занимавам активно с планинарство, катерене, ски и вело-туризъм. Завършил съм професионални курсове за планински водач към Асоциация планини и хора и за ски учител към Българско ски училище, както и курсове по алпинизъм и скално катерене. Имам опит в организирането и ръководенето на планински походи и участие в специализирани програми и курсове за работа с деца – зелени и бели училища.

Интересите ми са свързани с пътешествия и приключения сред природата. Обичам планинските походи, ските, вело-туризма, катеренето, водните преходи с канута и каяци и не на последно място историята.

В момента работата ми свързана с Adventure е една сбъдната мечта.


Казвам се Свилен Симеонов, на 47 г.

Имам квалификации в областта на висшето икономическо образование и в някои по-интересни области - алпинизма и водните спортове (водолаз *CMAS, капитанско право - 20 БРТ).

Моите интереси, мисли и всяко свободно време от дълги години са посветени изключително на приключенията сред дивата природа, там където всеки може да усети нейната сила и да остане безмълвен пред красотата и. Тези занимания успяват добре да съжителстват и с моя интерес към историята и по-конкретно към нейната по-романтична част - археологията. През тези години на приключения, видях, открих и научих много неща за природата и тайните, които тя успява така добре да укрие от нас хората.

Моите интереси и страст към приключения намериха своето развитие с поканата да се присъединя към екипа на АДВЕНЧЪР. Този факт ме прави изключително щастлив, че ще мога да споделя наученото, видяното и откритото от мен сред дивата природа с всички които са близки до идеите на АДВЕНЧЪР БГ.


Казвам се Стефан Събев

Започнах да се занимавам със ски едва на 25 години, но ако сега някой ме попита дали си представям живота без тях, отговорът е твърдо НЕ. Така се стекоха обстоятелствата,че те станаха част от живота ми. През 2003-2004 станах ски учител в Банско към ски училище Юлен след това още два сезона 2004-2005 и 2005-2006. От тогава не работя това и ските останаха любимото ми хоби постарах се да науча всички приятели и роднини за да имам съмишленици в хобито(крастата) По образование съм рехабилитатор, а работя като мед. представител. На кратко това е за мен, всичко останало ще го научите като се видим.

 

 


Валери Гайдаров - планински водач.

През 2007 година основава Балкантрек - туроператор, лиценз РКК – 01 – 05824. Организира пътувания в България и в чужбина с акценти върху откривателство на природа и култура, срещи с местното население, респект към природата, традициите и обичаите на хората. Преходи в най-красивите и известни места в страната и по света. В планини, пустини, каньони, живописни и автентични селца... Откривателство пеша, с планинско колело, с каяк по реки и езера, със ски и снегоходки през зимата. Семейно, в приятелски групи, свободно (с карта, описание и компас), фотографски и други тематични пътувания... В Стара планина, в Рила, Пирин и Родопите, както и до други, малко известни, но не по-малко красиви места в България и на Балканите – в планините на Румъния, Сърбия, Черна гора, Албания, Македония и Гърция. В Европа – Алпи, Пиренеи, Корсика...В планините и пустините на Северна Африка и Близкия изток – Тунис, Алжир, Мароко, Оман, Турция... както и в по-отдалечени страни като Индия, Виетнам, Етиопия, Исландия и др. Специалист по големите планински траверси Е3 (Ком – Емине), Е4 (Витоша, Верила, Рила и Пирин), Е8 (Рила, Родопи), HRP (Пиренеи), GR20 (Корсика), GR5 (Алпи), GR-R2 (остров Реюнион)... На разположение са опитни планински водачи и дипломирани местни екипи. Разнообразие от оригинални адреси за настаняване, даващи възможност за срещи с местното население, уют и спокойствие, далеч от шума и тълпите на големите градове и курорти...

Дневник

OFF-ROAD каравани - продажба и сервиз
Реклама в AdventureBG.net