ХОТЕЛ ВЪЛШЕБНАТА ПЛАНИНА

<< Назад
| Добавена на 08.01.2013

Списъкът с ексцентричните, необичайните и оригинални хотели в света се увеличава. 

Хотел Вълшебната планина се издига сред Чилийския природен резерват Уилоу в региона Риос, на 860 км. южно от столицата Сантяго.

Именно тук, в центъра на 120 хектаровия парк, в който прекрасно съжителстват редки видове от местната флора и фауна, се намира този хотел във вид на планина в която са врязани прозорците на стаите.

Най-удивителната особеност на зданието – това е водопад извиращ от самия връх на хотела-планина, като струите обливащи фасадата и прозорците му, предлагат постоянна наслада от шума на плискаща се вода.

 

хотел Вълшебната планина в Чили

 

В строителството на сградата са били използвани само благородни материали, без да се пропуска всяка дреболия, допринасяща за усещането за хармония с природата и гъстата гора в околността. Дърво, трева, слама и камък – това са основните елементи от които е изграден хотела.

 

интериора на хотел Вълшебната планина

 

Тринадесет стаи с пълна гама от услуги предлага "Вълшебната планина". В допълнение към тях, хотелът разполага с детска зала за игри, пералня, сауна, мини голф, бар и ресторант с отбрано меню.

 

стая в хотел Вълшебната планина

 

Приличащ на пръв поглед, на един от многото модерни хотели, притежаващи уникален дизайн и перфектно обслужване, Вълшебната планина се откроява най-вече с уникалната природна среда, която го заобикаля.

 

красотата на резервата Уилоу в Чили, в който е разположен хотел Вълшебната планина

Източник: http://www.s-cont.ru/

Дневник

инструменти за ремонт на велосипеди
Реклама в AdventureBG.net