Записване и плащане

<< Назад

Заявки за участие към всички програми на клуба, могат да се правят от електронните форми за записване или като директно се свържете с нас.

Окончателното записване за дадена програма става след заплащане на капаро в необходимия срок (или цялата такса) за потвърждаване на участието. Към момента сумите могат да се внасят само по банковата сметка на клуба:

Сдружение Адвенчър БГ
Райфайзенбанк, клон Варна 
IBAN: BG29 RZBB 9155 1003 6072 37
BIC: RZBB BGSF

(В полето коментар е достатъчно да запишете кода на програмите за които плащате. Важно е на платежния документ да бъде изписан името на вносителя, а ако плащате с едно платежно за няколко участници, моля да ни изпратите на имейл и списък с имената им).

ВАЖНО: При преводи от валутни сметки, банковите такси са за сметка на наредителя. При внасяне на суми в брой препоръчваме използване касите на  EASY PAY, поради по-ниските комисионни в сравнение с касите на банките (на касата се предоставя банковата сметка).

Остатъкът от таксата за участие, следва да се плати най-късно преди започване на самото мероприятие (на мястото обявено за среща), освен ако за конкретната програма не е обявено друго.

При записване и последващ отказ за участие, не по вина на клуба, платените авансово суми се възстановяват до минималния размер капаро, което е следвало да бъде платено за потвърждаване на участието.

Минималният размер на капарото, както и срокът за неговото внасяне са различни за отделните програми и се обявяват след подаване на заявката за участие.

Забележка: Ако желаете да ви бъде издадена фактура за платените суми, е необходимо да ни уведомите предварително при попълване на заявката за участие!

Дневник

инструменти за ремонт на велосипеди
Реклама в AdventureBG.net