Защо храната не е включена в цената на програмата?

<< Назад

Изхранването е една от най-чувствителните и деликатни теми при всяко пътуване. Наред с най-общите правила за хранене при повишено физическо натоварване, като необходимост от приемане на определено количество хранителни вещества – белтъчини, въглехидрати и мазнини, всеки човек може да има строго индивидуални вкусове и предпочитания към вида на приеманата храна.

От друга страна в планинските хижи снабдяването с продукти е значително по-трудно (отколкото за един хотел край морето например) и не винаги може да се разчита на добра и разнообразна кухня.

В резултат туристите платили за нощувки с включен пълен храноден, често остават разочаровани. Те основателно могат да се почувстват ощетени – първо, защото са платили значително по-висока цена при записването (завишението може да е до 50% от общата цена на програмата) и второ предложена им е храна, която не отговаря на техните нужди и вкусови очаквания.

Това е причината, поради която повечето наши програми се предлагат без включен храноден – първо, те неоснователно се оскъпяват и второ не може навсякъде да се гарантират качеството на храната и вкусовите предпочитания на всички участници.

Дневник

OFF-ROAD каравани - продажба и сервиз
Реклама в AdventureBG.net