Новини

ДАЛЕЧНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ ПРЕЗ 2017

Николай Петков | Добавена на 23.01.2017
От началото на 2017 г. от клуба стартирахме едно партньорство с нашия дългогодишен приятел и колега Валери Гайдаров и ръководената от него агенция Балкантрек. Целта е да допълним и разнообразим организираните от Адвенчър БГ програми с по-дълги пътешествия по света, които поне за момента нямаме възможност да организираме сами.

Продължение ..>>

СМЪРТОНОСНА ПУДРА

Добавена на 07.01.2016
Филм по действителен случай за попадане в лавина под вр. МусалаПродължение ..>>

ПРОВЕДЕ СЕ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА ЗА ЛАПЛАНДИЯ

Николай Петков | Добавена на 08.03.2015
В петък (6 март), се състоя първата презентация организирана от клуб Адвенчър БГ на тема "Лапландия - дивите земи на Саамите и Викингите". За това пътешествие разказа един от двамата участници - Свилен Гавраилов, който заедно със своя приятел - фотографа Владимир Донков, през есента на 2011 г. обиколи парка Сарек в Лапландия. На практика паркът се явява най-обширната дива територия в Европа, която местните правителства са решили да съхранят за бъдещите поколения.

Продължение ..>>

ДИВИТЕ ЗЕМИ НА СААМИТЕ И ВИКИНГИТЕ

Николай Петков | Добавена на 25.02.2015
През месец Март стартира новата инициатива на клуб Адвенчър БГ, посветена на пътешествията, приключенията и тяхното споделяне с приятели. За целта ще се опитаме периодично да провеждаме сбирки, на които да се презентират снимки и филмчета от различни пътувания, да се разказват истории и да се споделя практична информация за проведените пътешествия.Към момента партньор за начинанието ще ни бъде Варненското Тракийско дружество - Капитан Петко Войвода, което ни предоставя една от залите си.

Продължение ..>>

БЕЗПЛАТНА ПРОЖЕКЦИЯ НА ФИЛМА AUTO*MAT ВЪВ ВАРНА

Велоклуб Устрем | Добавена на 25.02.2014
Този провокативен филм на велосипедна тематика, ще ви развълнува, разсмее, докосне, а може и да ви разплаче, но от всичко най-важното е, че със сигурност ще ви накара да се замислите... Ние ли управляваме града или той нас? Превръщаме ли се в роботи? Не вървим ли в грешна посока? Достатъчно ли ни е грижа?

Продължение ..>>

ПРОЖЕКЦИЯ НА "СВРЪЗКА" - филм за планинските водачи в България

Варнаклайминг | Добавена на 23.12.2013
Клуб "Варнаклайминг" организира прожекция на "Свръзка - филм за планинските водачи в България" във Варна на 27.12.2013 г. от 18,00 ч. в Младежки дом - Орбита. В допълнение двама настоящи планински водачи от Планини и хора - асоциация на планинските водачи в България ще направят презентация за професията на планинския водач, нейната специфика, обучение и интересни подробности. Единият от тях е Кирил Левтеров - планински водач на пешеходни походи и вело преходи.От 20 години е в планините на България и по света (Алпите, Кавказ, Скалистите планини). Очакваме ви !!!

Продължение ..>>

 12

Дневник

инструменти за ремонт на велосипеди
Реклама в AdventureBG.net